![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 21.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba każdy kto używa ajaxa korzysta z gotowej biblioteki. Jaka Waszym zdaniem jest najprostsza do opanowania i dająca najwięcej możliwości?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 5 Dołączył: 29.03.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dobra - użyłem nieprecyzyjnego określenia - wspomaga obsługę uploadu plików, który to upload wykonywany jest za pomocą PHP. Zresztą - odwiedź tę stronę i poczytaj. Ale czy ja dobrze widzę czy ta biblioteka korzysta z ActiveX? Btw fajnie rozwiązany upload jest w FancyUpload, jest to plugin do mootools. A co do tematu wątku to ja od siebie mogę polecić właśnie mootools albo jquery. Ten post edytował Whisller 12.06.2008, 22:06:08 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 23.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale czy ja dobrze widzę czy ta biblioteka korzysta z ActiveX? Tak - korzysta, jak user ma IE. Bo z tego co się orientuję, to tak to właśnei w IE wygląda. Cytat ze strony Cytat In Internet Explorer: an ActiveX-component, called Msxml2.XMLHTTP or Microsoft.XMLHTTP.
In Mozilla and Firefox: an internal class XMLHttpRequest. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 10:53 |