![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 88 Pomógł: 0 Dołączył: 21.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba każdy kto używa ajaxa korzysta z gotowej biblioteki. Jaka Waszym zdaniem jest najprostsza do opanowania i dająca najwięcej możliwości?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Ja zdecydowanie polecam Mootools. Używam od ok. pół roku i jestem zadowolony. Wcześniej używałem Prototype ale za duża i za stara kobyła. Potem przez króciutki czas poznawałem jQuery - niestety problemy z przeglądarkami mnie odstraszyły (nie działa mi większość (w zasadzie wszystkie, które teraz sprawdziłem) przykładów z Api Reference pod Operą więc ja dziękuję...). Mootools? Przyjemna biblioteka, dobra dokumentacja, aktywne forum. Poza tym jeśli nie chcesz używać wszystkich "modułów" możesz pobrać tylko wybrane (czego nie umozliwia (chyba) żadna inna biblioteka JS).
Tylko i wyłącznie Mootools! PS: ale stronę to teraz mają paskudną... (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/dry.gif) Ten post edytował phpion 13.06.2008, 05:06:31 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 18:59 |