![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 202 Pomógł: 3 Dołączył: 6.01.2008 Skąd: Mazowieckie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, potrzebuję wykonać taką tabele, na którą będzie wczytywanych pięć rekordów ostatnio dodanych przez użytkownika do bazy
Zrobiłem tabele ale tam wyświetlają się wyniki na zasadzie, że jest przygotowana tabela na pięć rekordów i tyle.. nie wiem jak wykonać taką tabele, która pokaże tylko wypełnione rekrody ..i to pięć ostatnio dodanych (jeżeli były dodane tylko 3 rekordy to żeby wyświetliło je) Oto kod:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 202 Pomógł: 3 Dołączył: 6.01.2008 Skąd: Mazowieckie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przepraszam, że tak długo nie odpisywałem ale siedziałem nad tym i się meczyłem nie mając dostępu do internetu i ...dalej nic :/
tak jak prosiłeś, to jest kod:
a oto struktura bazy danych:
dopiszę jeszczę, że błąd obiawa się tym, że wyświetlają sie tylko nagłówki tabeli - bez wartości i nad nagłówkami znajduje się inf dotyczący linii z instrukcją while.. Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in c:\... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 02:47 |