![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2008 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 15 Dołączył: 10.12.2007 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kiepsko, na pierwszy rzut oka - nic ciekawego, malutki kawałek czegoś szarego z oknem tekstowym... prawie jak komunikat o błędzie.
Kolejna sprawa, adbloker w środku strony wstawił mi znaczek - czy zablokować treść.. tak robi ze wszystkim co we flashu, ale zdziwiły mnie wymiary flasha, skoro stronka zajmuje połowę tego obszaru (dopiero galeria trochę więcej). O kodzie HTML się nie wypowiem, validator krzyczy, że dużo błędów, znaczniki niepodomykane, duże i małe litery w nazwach atrybutów. Żeby nie było, że tak wszystko na nie, to powiem jeszcze coś dobrego - galeria mi się nawet podoba. Sposób organizacji, opisy. Tylko tam też jeszcze jest problem, bo nie powiększają mi się obrazki, ani nie odnosi mnie do linków w galerii (mogę sobie klikać i nic). O jeszcze jedno, szlag mnie trafia - kiedy element flashowy ma focus to przechwytuje jeden z częściej stosowanych przeze mnie skrótów klawiszowych czyli ctrl+tab i ctrl+shift+tab... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 11:03 |