![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem szmira kompletna. Wynudziałam się na trzeciej części okrutnie. Pół kina spało, druga część ziewała. Film nie trzymał się całości, błędy logiczne makabryczne, akcja beznadziejna...
W momentach tak przesadzony, że aż śmieszny. Odradzam z całego serca. Jakies inne odczucia?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
A ja właśnie teraz na Waszym przykładzie moge pokazac fenomen Matrixa. O jakim innym filmie tyle sie rozmawiało? Matrix zamieszął nam wszystkim w psychice. każdemu inaczej. Ja mawia Jada Pinkett Smith "Matrix to zjawisko, które można odkrywac codziennie na nowo mająć przy tym pewność, że nie dotarło się do ostatniej warstwy".
Tylu ilu ludzi, tyle opini i reakcji na te produkcję. A że na końcu nie ma wyjaśnionego wszystkiego jak dzieciom i "żyli długo i szczęśliwie"? To daje nbam tylko i wyłącznie pole do rozpostarcvia skrzydeł naszej własnej wyobraźni. A póki nasza wyobraźnia żyje - jesteśmy kreatywni. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 12:34 |