![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 1 Dołączył: 21.03.2007 Ostrzeżenie: (60%) ![]() ![]() |
da się to szybciej napisać ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 191 Pomógł: 1 Dołączył: 21.03.2007 Ostrzeżenie: (60%) ![]() ![]() |
Jedno echo na całą stronę .... Ciekawe jak ;D
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 732 Pomógł: 80 Dołączył: 25.05.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jedno echo na całą stronę .... Ciekawe jak ;D @Pilsner troszkę przesadził, generalnie chodziło mu pewnie o to:
a lepszym i szybszym rozwiązaniem będzie:
A to trochę mało bezpieczne:
ewentualnie można przymknąć na to oko, jeśli tej wartości user jej nie wypełnia. Ja również użyłbym require_once, zamiast include. Ten post edytował sniezny_wilk 10.06.2008, 08:43:16 |
|
|
![]()
|
|
A to trochę mało bezpieczne:
ewentualnie można przymknąć na to oko, jeśli tej wartości user jej nie wypełnia. Ja również użyłbym require_once, zamiast include. Tak wypełnia to pole administrator z panelu (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Normalnie. Sklejasz wszystko do stringu a na koniec robisz echo. Z powodzeniem piszę w ten sposób nawet całkiem rozbudowane stronki. Możesz mi ktoś zaprezentować prosty przykładowy kod jak by to miało wyglądać ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 18:12 |