![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2004 Skąd: Polska , Koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musze sie poradzic kogos bardziej madrego odemnie bo ja juz nie wiem jak sobie poradzic z tym zapytaniem.
Mam zapytanie w sklepie oscommerce i musialem je troche przerobic wyglada nastepujaco :
Zmian dokonalem dodajac nastepujace dane :
W formularzu mam 3 pola ktore odpowiadaja nastepujacym zmiennym : ZMIENNA1 - srednica wewnetrzna ZMIENNA2 - srednica zewnetrzna ZMIENNA3 - szerokosc Podając którą kolwiek zmienna ale tylko jedna wszystkie wartosci sa zwracane poprawnie wyswietla tyle wynikow ile spelnia zapytanie ale podajac wszystkie 3 zmienne do zapytania zaczyna sie robic balagan gdyz wszystkie dane oprocz nazwy towaru sa dobre a nazwa towaru przyjmuje wartosc pierwszego zapisanego w tabeli. Nie wiem jak zmienic aby przy podaniu wszystkich trzech zmiennnych otrzymuwac dalej poprawne wyniki. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Daj im link do tego jak wygląda baza danych bo Ci nie pomogą, w instalce jest plik *.pdf z wyglądem całej bazy danych, a Ty dodatkowo masz dodatkowe pola produktów, tutaj nikt nie jest jasnowidzem. A te zapytanie to taki kolos że czapa mała...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 04:51 |