![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Napisalem strone wspolna-flaszka.pl jednak jest widoczna roznica w szybkosci przwijania pomiedzy IE7 a opera i firefoxem, w IE7 trwa to wolniej no i mam pytanie, prosze o osoby ktore sie perfekcyjnie znaja na sprawie o doradzenie ktory konkretnie element w kodzie czy grafice powoduje wolniejsze dzialanai w ie. I co na co poprawic. pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dobra zaczne ja powoli przpisywac tego motlocha (ie) uzywa masa osob (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) teraz to i tak jest super, wczoraj wywalalme mase elementow biblioeki YUI, pod IE to byla masakra, odswiezanie strony po cm przewinięcia
na poczatek przerobie strone glowna (szablon) i kody dotyaczce boxow bez wglebiania sie w ich tresc Problem został rozwiazany (dziekuje za podanie tej strony, tam wyczytalem o masakrze prz malutkim powtarzajacym sie elemencie w tabeli no i olsnilo mnie ze ja przeciez wewnatrz i malych i duzych boxow mialem malutki bialy powtarzajacy sie kwadracik (obrazek) jako tlo, zmienilem to na biale tlo (kolor) i smiga na ie), niemniejjednak w wolnych chwilach bede zmieniac na divy,pozdrawiam P. Ten post edytował prokicki 8.06.2008, 14:46:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 04:51 |