![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki problem. Ostatnio zmieniałam hosting z cba na lua. W google narzedziach webmastera zaindeksowalam strone pod nowym adresem, jednak gdy w wyszukiwarce wpisze jakies slowo kluczowe dla mojej strony, to na pierwszej pozycji wyswietla sie strona z cba, a nie lua. Niestety nie moge zrobic przekierowania w .htacces bo konto z cba juz usunelam. Co w takim wypadku powinnam zrobic, by google przestalo wyswietlac cba, azeby wyswietlilo strone z adresu lua?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 1.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
One tam sa oryginalnie te pliki, jak ponownie zalozylam konto. Widocznie sie jeszcze nie usunely, bo ja ich usunac recznie nie umiem. Juz nie raz tak mialam. Te pliki naleza co cmsa e107. Moj plik index.php ma kod, ktory ktos podal mi wczesniej w tym watku czyli
Kod header ('HTTP/1.1 301');
header ('location: http://www.nowa-strona.pl/'); Ten post edytował Amanda 8.06.2008, 14:16:08 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 22:37 |