![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2007 Skąd: Gniew / Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kilka dni temu skończyłem projekt LinkBazar, proszę o ocenę.
Przyjmę jakiekolwiek sugestie ;) Zarówno do layoutu, kodu HTML, jak i funkcjonalności. Z sugestii, co by nowego można dorzucić na stronę będę się jeszcze bardziej cieszył. Oto adres: http://www.linkbazar.pl/ Mogę dodać, iż stronę napisałem na frameworku KohanaPHP. Wszystkie podstrony są valid HTML 4.01 Strict. Ten post edytował Nowaker 5.06.2008, 22:06:59 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2007 Skąd: Gniew / Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ładnie to wygląda... kolorki miłe przyjazne nie żarówiaste. bez zbędnych wodotrysków czytelnie. ocena 8.5/10 To powiedz, co by musiało być, żeby ocena była jeszcze wyższa ;) nie oceniam strony a idee. Wiec całkowita dyskwalifikacja na wstępie. Idea jest taka, że strona ma zarabiać. a nie lepiej .buttons #first ? A lepiej. Przejrzę CSS i HTML i napiszę przepiszę go na nowo po weekendzie. Jak to zwykle bywa, co chwilę zmieniało się coś w stylach, więc potem kumulawały się różne dziwne zabiegi. Kod <div>LinkBazar zaczyna działalność w sieci. Możecie kupować i sprzedawać linki oraz zapisać się do programu partnerskiego. 15 zł to Wasza premia za każdą osobę, która z Waszego polecenia kupi linki za 120 zł. 15 zł zarobicie też za każdego, kto udostępni swoją stronę internetową do wyświetlania linków. Namówcie swoich znajomych. Razem zarobimy więcej.</div> <p> ? Tak, zgadzam się! ;) <p> się należy. Po to są <big> i <small> :P Zastanowię się. Nie wiedziałem nawet o istnieniu owych znaczników. Kod <p> <a href="http://www.linkbazar.pl/">LinkBazar - sprzedaż i kupno linków tekstowych</a>. </p> Po jaką jest tu ten link? No i jeszcze ta niepotrzebna konstrukcja z <p> No właśnie, tutaj zrobiłem <p>, bo nie chciałem użyć <br>. Mam pytanie - kiedy używać <br>? Ale nie w sensie, że można, bo jest w specyfikacji i mogę, ale kiedy jest słuszne użyć <br>. Dzięki za wyczerpującą ocenę składni. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 19:21 |