![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 16.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poddaję pod Waszą ocenę moją gruntownie zmienioną stronę. Najbardziej interesuje mnie Wasza ocena funkcjonalności. Grafika to kwestia gustu, a ta strona nei ma na celu czarowanie formą.
Liczę na wasze uwagi, które pomogą mi poprawić moją stronę. www.aleproste.pl Z góry -dzięki za wszystkie komentarze. Starr |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 085 Pomógł: 231 Dołączył: 12.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zgubiłeś h2 między h1 a h3 przynajmniej na stronie głównej.
Zauważyłam kolejne perełki: Kod <span > </span> Alt obrazków ma wyraźnie opisywać jaki był obrazek w przypadku, gdy nie wyświetla się grafika. Używane przez Ciebie aphp.pl to stanowczo za mało, a jeśli ta fraza koniecznie musi być, to przynajmniej poprzedzona jakąś sensowną treścią. Na lynxie, którego czasem zdarza mi się używać widziałabym same aphp.pl i nie miałabym na pierwszy rzut oka zielonego pojęcia co gdzie i jak, nawet nie wiedziałabym po co ustawiasz obrazki jako linki. Coś w stylu "miniatura szablonu ..." z pewnością lepiej by się sprawdziło. Title przy linkach też ma być pomocny - nadawanie wszędzie frazy zobacz jest niekonieczne - i tak każdy wie, że jak kliknie to zobaczy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 09:57 |