![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 16.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poddaję pod Waszą ocenę moją gruntownie zmienioną stronę. Najbardziej interesuje mnie Wasza ocena funkcjonalności. Grafika to kwestia gustu, a ta strona nei ma na celu czarowanie formą.
Liczę na wasze uwagi, które pomogą mi poprawić moją stronę. www.aleproste.pl Z góry -dzięki za wszystkie komentarze. Starr |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 16.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona może i faktycznie trochę śmieciowa, ale wynika ta głównie z tego, że jest to strona głównie dla mnie, na potrzeby własnego kształcenia i zdobywania doświadczenia. Jeśli przy okazji, ktoś jeszcze bardziej zielony ode mnie cokolwiek skorzysta, to moim zdaniem ok.
Jeśli chodzi o reklamy, to wklejać reklamy na stronę też gdzieś się trzeba nauczyć, dlatego są tu i reklamy. Jak już mówiłem na początku najbardziej mnie interesują uwagi techniczne i dotyczące funkcjonalności, za te dzięki najbardziej. Za pozostałe, te bardziej subiektywne, też dzięki. Postaram się ze wszystkich wyciągną jakąś naukę. Od pierwszego postu sporo już zmieniło się dzięki waszym opiniom, mimo że wizualnie może tego nie widać, to kod ciągle jest modyfikowany. Dzięki za te i proszę o dalsze opinie. (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 17:48 |