![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 16.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poddaję pod Waszą ocenę moją gruntownie zmienioną stronę. Najbardziej interesuje mnie Wasza ocena funkcjonalności. Grafika to kwestia gustu, a ta strona nei ma na celu czarowanie formą.
Liczę na wasze uwagi, które pomogą mi poprawić moją stronę. www.aleproste.pl Z góry -dzięki za wszystkie komentarze. Starr |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 590 Pomógł: 185 Dołączył: 19.04.2006 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W IE 6.0 nie wygląda to najlepiej - ale chociaż się nie rozwala.
- od razu widać, że nie masz doświadczenia - nie podawaj adresu mail w kodzie, chyba, że chcesz dostawać po kilkaset maili dziennie od różnych automatów. Co do kodu to w pełni popieram Ajax'a, Shili i innych co się wypowiadali na ten temat, jeśli chodzi o funkcjonalność to strona jest do bani - naciukane tyle reklam, że wygląda jak mozaika - coś błyska, coś miga. Poza tym po co na każdą podstronę ładować każdą możliwą opcję? Brakuje tam jeszcze tylko stanu wody w Gangesie i pogody w Honolulu - gdzie się nie klika to wszędzie widać to samo - można by to jeszcze zrozumieć, gdyby przeładowana była tylko strona główna, a Ty pchasz wszystko dla wszystkich na wszystkich stronach - nie zapominajmy, że strona www ma służyć prezentowaniu TREŚCI. Na samym środku butony walidacji, chociaż doctype transitional to żadna walidacja - doctype transitional ma za zadanie poinformować przeglądarkę, że ma do czynienia z zupą z tagów i żeby "to coś" wyświetliła w swojej łaskawości. Powstał po to, aby przestarzałych stron nie trzeba było przerabiać, aby spełniały nowe standardy, więc chyba sam przyznasz, że taki doctype dla nowej strony to lekkie nieporozumienie? Poza tym standardy to nie tylko poprawna składnia. No ale jak chcesz się tym chwalić to Twoja sprawa (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Serwis sprawia wrażenie zapleczówki stworzonej raczej celem nabijania punktów w reklamach czy systemach wymiany linków niż dotarciu do docelowego użytkownika. Jeśli myślisz o poważnym rozwoju serwisu to nie katuj go reklamami i zastanów się, w czym możesz być lepszy od konkurencji. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 06:06 |