![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 16.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poddaję pod Waszą ocenę moją gruntownie zmienioną stronę. Najbardziej interesuje mnie Wasza ocena funkcjonalności. Grafika to kwestia gustu, a ta strona nei ma na celu czarowanie formą.
Liczę na wasze uwagi, które pomogą mi poprawić moją stronę. www.aleproste.pl Z góry -dzięki za wszystkie komentarze. Starr |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 16.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wasze opinie zmusiły mnie do ponownego przeanalizowania kodu mojej strony i chyba zrozumiałem czego dotyczyły Wasze uwagi. Faktycznie uciekły mi gdzieś nagłówki i zastąpiły je divy. Udało mi się też zlikwidować kilka div’ów klasy clear co mam nadzieje ( na razie nie mam możliwości sprawdzenia tego) nie wpłynęło na wygląd w IE6.
No cóż po namyśle muszę przyznać że mieliście sporo racji. Co do kwality to pod adresem kwality.polip.com walidator nie działa. Może ktoś podać adres gdzie mogę walidować jakość kodu. Gdzieś to chyba działa, skoro grzesiek_g podaje konkretne wyniki. Kod już częściowo poprawiłem, czy teraz wygląda lepiej ? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.09.2025 - 14:15 |