![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 16.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poddaję pod Waszą ocenę moją gruntownie zmienioną stronę. Najbardziej interesuje mnie Wasza ocena funkcjonalności. Grafika to kwestia gustu, a ta strona nei ma na celu czarowanie formą.
Liczę na wasze uwagi, które pomogą mi poprawić moją stronę. www.aleproste.pl Z góry -dzięki za wszystkie komentarze. Starr |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 16.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To forum to chyba jakaś totalna pomyłka. Opinie sprowadzają się jak widać do konkurencji, kto kreuje się na większego specjalistę i jak dosadnie dokopać, w tym wypadku akurat mi.
Moim zdaniem Tagi HTML’a są dla nas, a nie my dla Tagów. Kod HTML to nie wypracowanie z polskiego, gdzie dla dobrej oceny musimy pochwalić się znajomością dużej ilości wyrazów bliskoznacznych i synonimów. W HTML’u wykorzystujemy tylko te Tagi, które w najprostszy sposób pozwalają nam osiągnąć zamierzony efekt. W programowaniu tak ja wszędzie nie ma jedynej słusznej drogi do tego samego celu. Spróbujcie usunąć choć jeden, bezsensowny waszym zdaniem Tag i zobaczcie czy strona będzie zachowywać się poprawnie w IE, w FF czy w Operze przy różnych rozdzielczościach. Śmieszne są te Wasze surowe oceny i analizy kodu. Żeby ferować takie oceny trzeba mieć choć trochę autorytetu, a w waszym wypadku niestety Panowie i może Panie gdzie on jest? Zamiast siedzieć na forum i lansować samego siebie zróbcie coś sami i pochwalcie się własną pracą. Praca wychowuje, uczy pokory, szacunku dla pracy innych. Tutaj niestety większość struga jedynie cwaniaka, zamiast faktycznie pomagać innym, często mniej doświadczonym. Forum php mam nadzieję właśnie do takich celów zostało stworzone, chyba że niektórzy pomylili serwis php.pl z pomponik.pl Jeśli strona się komuś wizualnie nie podoba to trudno, kwestia gustu i zrozumieć to łatwo, ale jeśli ktoś nie ma nic konkretnego do powiedzenia to po co zabiera głos ? Rozmowa na privie z takim opiniotwórcą to moim zdaniem strata czasu. Co do pokory, to może ktoś wreszcie pokaże jakiś prawdziwy błąd, a jeśli będzie miał rację, konstruktywną krytykę na pewno przyjmę z pokorą. To tyle od twórcy cieniutkich kodów ze znajomością 4 tagów HTML’a. Ten post edytował starr 31.05.2008, 21:05:37 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 16:22 |