![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 29.01.2007 Skąd: Zduńska Wola Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym abyście podali ocenie moje 6 miesięcy pracy które włożyłem w tą strone. 6 miesięcy
to nie znaczy ze siedziałem po 7h dziennie nad tym, miałem dużo przerw - niestety taka szkoła. Bardzo dużo się tu naczytałem kłutni o tym czy coś jest plagiatem czy nie, czy ktoś coś wcześniej wymyślił czy nie... więc informuje, że każdy gif, każda grafika, cały kod i pomysł jest moj. Gra chodzi od niedawna może dwóch tygodni gra w nią z 5 osób sami znajomi. Chciałbym żebyście ocenili i powiedzieli mi czy znajomi w to klikają zeby mi nie sprawić przykrości czy że może coś z tego będzie... Mam takie 3 zboczenia, mrok, minimalizcja i ortografia więc za nie przepraszam i prosze się o to mocno nie gniewać ledwo wyciągam na 2 z polskiego ;P http://www.swarm.szu.pl Serdecznie zaprawszam. Ten post edytował Cysiaczek 2.07.2008, 22:39:35
Powód edycji: połaczyłem tematy (cysiaczek)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 172 Pomógł: 9 Dołączył: 22.03.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja rozumiem, że w tym przypadku praca Twoja jako programisty skupiła się na programie jakim jest gra.
Jednak wypadałoby zachować przynajmniej pozory chociażby miernego kodu html. Tutaj wszystko jest źle, przez pół roku wypadałoby się nauczyć podstaw przynajmniej HTML, nie mówiąc o XHTML. Czy można być i czy jest sens bycia programistą PHP, kiedy się nie ma pojęcia o pisaniu stron? Za kod (chyba chodziło Ci o HTML) 0/10. Reszta pewnie nienajgorsza, chociaz ciężko mi uwierzyć, że ktoś przez pół roku Ci za tę pracę nie płacił na godziny... Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 02:24 |