![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 9.06.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Chciałbym wyświetlić zawartość tabeli na stronie, a najlepiej aby można też było wchodzi za pomocą strony do zawartości wybranej tabeli wyświetlonej z bazy danych czy w ogóle jest taka możliwość, coś w stylu phpmyadmin bez możliwości edycji tej bazy.
Ja nawet już mam skrypt napisany, ale nie dokonca działą bo wyświtla mi coś innego niż chiałem.
i odpaleniu strony wyskakuje mi Resource id #7 Ten post edytował Cwirek1987 28.05.2008, 18:09:39 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 9.06.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
kurcze ale ja chce wyświetlić liste tabel a nie zawartość konkretnej tabeli ludzie dopiero jak wyświetli liste tabel to chce zeby po kliknieciu w nazwe danej tabeli on pokazywał jej zawartość
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 592 Pomógł: 62 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kurcze ale ja chce wyświetlić liste tabel a nie zawartość konkretnej tabeli ludzie dopiero jak wyświetli liste tabel to chce zeby po kliknieciu w nazwe danej tabeli on pokazywał jej zawartość Cwirek1987, nie denerwuj mnie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/dry.gif) mój program robi dokładnie to co napisałeś... ! czytaj komentarze |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 22:15 |