![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 245 Pomógł: 4 Dołączył: 22.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pojawiła się pierwsza wersja beta nowego produktu firmy Zend pod nazwą "Zend Studio for Eclipse".
Więcej na oficjalnej stronie projektu: http://www.zend.com/products/zend_studio/eclipse |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 3 Dołączył: 21.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uporał się ktoś z brakiem niektórych polskich znaków jak np. ń, ł, ą etc. ? Bawiłem się w usuwanie skrótów w Generals > Keys, ale niestety nic to nie dało, a przyznam że to jedyna rzecz która mnie wkurza w Zend...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uporał się ktoś z brakiem niektórych polskich znaków jak np. ń, ł, ą etc. ? Bawiłem się w usuwanie skrótów w Generals > Keys, ale niestety nic to nie dało, a przyznam że to jedyna rzecz która mnie wkurza w Zend... Tak ale nie udało mi się rozwiązać problemu z ń Window->Preferences->General->Keys Tam musisz polikwidować skróty typu: Ctr+Alt+.... Wiem że to głupie ale dla Eclipsa prawy Alt czyli Alt gr to to samo co Ctr+Alt+ Nie udało mi się znaleźć miejsca zdefiniowania skrótu Ctr+Alt+N tworzącego nowy plik PHP. Jak ktoś znajdzie to proszę o info. Ten post edytował ldath 28.05.2008, 20:02:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 18:33 |