![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hej wszystkim,
mam 2 pytanka, nie jestem na biezaco ze standardami, nowinkami itd zwiazanymi z www, ucze sie tylko roznych rzeczy jak musze, i oto moje pytanka: 1. Jaki jest teraz najlepszy i najbardziej poprawny sposob na robienie linkow bedacych grafikami, i zmieniajacyh sie na inna grafike po najechaniu myszka? Kiedys uzywalem czegos takiego, ale w erze CSS itp, pewnie cos wymyslili nowego, jakis standard czy cos... 2. Pytanie drugie, to jak najbezpieczniej (biorac pod uwage rozne boty, ktory sciagaja maile ze stron i wysylaja spam) umiescic tekstowy, klikalny adres email? Technika obojetna - php, java script itd z gory dzieki za odp, pozdrawiam! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 590 Pomógł: 185 Dołączył: 19.04.2006 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. CSS
2. CSS - wpisujesz sobie adres wspak: i w CSS ustawiasz, aby wyświetlał się normalnie. Jak komuś zależy na wysłaniu maila to sobie adres przepisze, nie musi być klikalny link. Jeśli link ma być klikalny, to jedyna metoda to filtr antyspamowy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 00:06 |