![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 2 Dołączył: 11.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam zapraszam na strone i prosze o wasze opinie, strona bedzie caly czas sie rozwijac o nowe funkcje.
W tej chwili: Mozliwosc rejestracji, dodawania zdjec, komentarzy, nowych imprez, zapraszania znajomych. W najblizysz czasie dodane zostana: dodawanie filmow, forum http://swiat-imprez.pl |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Ale o co chodzi?
Jaki Świat Imprez? jakich imprez? Domówek, klubowych, koncertów, czy chlania Mietka i Zenka w bramie?
* Logo (o ile to można nazwać logiem) odrzuca. * Kolorystyka strony odrzuca, sprawdziłem w trzech rozdzielczościach - 800x600, 1024x768 i 1680x1050 - w każdej z nich całość wygląda ohydnie. * Kliknąłem w pierwszą "imprezę" z brzegu - przerzuciło mnie do jakiegoś ekranu logowania, i to bez słowa wyjaśnienia. A ja się nie chce logować, ani tym bardziej rejestrować. * W stopce jest regulamin, który nic nie mówi - bełkot. * Polityka prywatności - błąd 404 * Partnerzy - błąd 404 Zacznij od początku, zastanów się co chcesz osiągnąć, postaw piwo kumplowi grafikowi... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 19:25 |