![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 16.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
prosze o podpowiedz: mam dwa buttony Kod <form id="a" action="<? $_SESSION["moja"]=1; ?>" method="POST"> <p> <input type="button" name="nowosc1" onclick="parent.location='pokaz.php'" value="Pokaż"> </p> </form> <form id="b" action="<? $_SESSION["moja"]=2; ?>" method="POST"> <p> <input type="button" name="nowosc2" onclick="parent.location='pokaz.php'" value="Pokaż2"> </p> </form> chcialbym zeby po kliknieci na button pierwszy $_SESSION["moja"]=1 a gry klikne na drugi button $_SESSION["moja"]=2. poki co $_SESSION["moja"]= zawsze 2. nie wiem jak to zrobic ;/ wiem pewnie to banalnie proste ..coz prosze o odpowiedz Ten post edytował ayeo 16.05.2008, 12:50:41
Powód edycji: poprawa tematu i bbcode
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Jak wklejasz próbkę kodu używaj znaczników BBcode. Poza tym Twój tytuł nic nikomu nie mówi, proszę go zmienić. Co do Twojego problemu to całkowicie nie rozumiem po co używasz zmiennych sesyjnych. Napisz co dokładnie chces uzyskać bo ten kod jest bezsensu. Pozdrawiam! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 22:12 |