![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czesc,
tak sie zastanawiam, jesli chce byc programista, na poczatek programista PHP, dzis nic nie umiem, ile czasu wedlug was potrzebuje zeby nauczyc sie wszystkiego co jest mi potrzebne zeby dotrzec do zalozonego celu? I w jakiej kolejnosci powinienem sie uczyc tych rzeczy, tzn. od czego zaczac, co potem i co dalej. Pozdrawiam, Robert |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 072 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
ja nauke zaczynałem od php i wszyscy mowili ze tworzy zle nawyki np przez dynamiczne typowanie a dzieki niemu dopiero zrozumialem js, nie mowiac ze zaden jezyk programowania nie jest teraz mi straszny (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
wiec do takiej początkowej nauki to jednak polecałbym php bo jak wyzej wymieniono uczy podstaw programowania a później tylko poznaje sie skladnie innych jezykow ale zasady sa juz takie same, a sameho pehapa łatwiej sie nauczyc niz wskakujac na otwarty ocean jakim jest c i pochodne |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 09:26 |