![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 158 Pomógł: 0 Dołączył: 13.09.2006 Skąd: Puławy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witajcie
mam swoj autroski silnik i pisze skrypt ktory sam doda mi foty do galerii i problem jest taki ze mam galerie kategorie i w bazie tabli fotki mam id fotki id kategorii nazwe i opis i wszystko sie dodaje aby nie id kategorii i zmienna jest ok ale sie gubi w polecenieu mysql nie wiem gdzie jest blad prosze o pomoc zamieszczam wam caly skrypt z gory dziekuje
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 910 Pomógł: 44 Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
1. Zamiast tego
spróbuj
zmien na tak samo w drugim insercie i powinno działać. 2. w lini 48 w zmiennej $urlb jest spacja ($urlb = '/gallery/'.$entry.'/' .$foty.'';). poszukaj i ja usun. 3. linia 22 masz okreslenie katalogu. byc moze sie myle ale chyba jednak nie. cos takiego jak ../gallery/ wraca z katalogu do poprzedniego i szuka w nim folderu gallery czyli np. strone masz w c:/usr/www czyli ../gallery/ wraca do c:/usr/ i w nim szuka folderu gallery. Moze specjalnie to zrobiles ale to zauwazylem i napisalem Jak na mój gust to juz wszystko |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 08:45 |