![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czesc,
tak sie zastanawiam, jesli chce byc programista, na poczatek programista PHP, dzis nic nie umiem, ile czasu wedlug was potrzebuje zeby nauczyc sie wszystkiego co jest mi potrzebne zeby dotrzec do zalozonego celu? I w jakiej kolejnosci powinienem sie uczyc tych rzeczy, tzn. od czego zaczac, co potem i co dalej. Pozdrawiam, Robert |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Cytat Zacznij lepiej od C(...) Tu nie mogę się zgodzić. Po co komu znajomość mega abstrakcyjnych wskaźników, skoro w takim C# (nie wiem jak w Javie, ale chyba też tego nie ma) ich nie ma? Języki typu C / C++, które umożliwiają bezpośrednią manipulację w pamięci powoli odchodzą w niepamięć (ale ktoś w końcu musi to oprogramować (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) ). Czasy, gdy toczyły się boje, kto potrafi napisać najszybszy algorytm w asemblerze, rysujący piksel na ekranie, odeszły w niepamięć. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 15:42 |