![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 29 Dołączył: 5.04.2007 Skąd: Rymanów Zdrój/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, podczas pisania pewnej aplikacji narodził się błąd. Mianowicie chodzi o zapytanie lub coś czego właśnie nie znam
![]() A mianowicie mam 2 tabele w bazie danych o strukturach: Gallery:
Photos:
oraz plik: offer.php (część kodu)
Chcę, aby wyświetlane były dwie kolumny zdjęć. Przykład: Galeria1 *zdjęcie1 | zdjęcie2* Galeria1 ******zdjęcie3**** Galeria2 ******zdjęcie1**** Galeria3 *zdjęcie1 | zdjęcie2* Galeria3 *zdjęcie3 | zdjęcie4* Prosze o pomoc Ten post edytował batman 10.05.2008, 09:39:45
Powód edycji: modyfikacja tytułu
-------------------- Tym ludziom zaufałem i dobrze na tym wyszedłem:
kresh Darti piotrekkr Bez nich wiele bym nie zrobił. Dzięki im za to! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 286 Pomógł: 29 Dołączył: 5.04.2007 Skąd: Rymanów Zdrój/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmmm, temat nie bardzo odpowiada ale ok. Poradzilem sobie z zapytaniem, teraz jednak chodzi o wyświetlanie.
Skrypt wygląda obecnie tak:
W pętle while trzeba wpisać konstrukcje foreach, tylko kompletnie nie wiem jak się za to zabrać :/ Proszę o pomoc, ale nie w postaci odnośników do kursów w których są opisane wielowymiarowe tablice asocjacyjne, bo czytalem i nie zakumałem, tym bardziej, że w tym przypadku jest to wypisanie danych z bazy. -------------------- Tym ludziom zaufałem i dobrze na tym wyszedłem:
kresh Darti piotrekkr Bez nich wiele bym nie zrobił. Dzięki im za to! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 23:06 |