![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie,
Dopiero zaczynam swoją przygodę z php. Wykonałem szablon strony w którym menu jest zrobione za pomocą php. Niby wszystko działa tylko, że mam problem z walidacją bo są błędy w linkach. Przykładowy link wygląda tak: <a href="index.php?podmenu=subusl&go=sieci">Sieci komputerowe</a> a całe menu jest includowane do szablonu. W3C pokazuje mi błąd przy drugim znaku równości, nie wiem jak to poprawić. Szablon strony wygląda następująco:
Powód edycji: Dodałem bbcode. /webdicepl
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 291 Pomógł: 156 Dołączył: 23.09.2007 Skąd: ITALY-MILAN Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Chya jestes w bledzie is_file() sprawdza czy dany argument jest plikiem tak jak is_dir() sprawdza czy dany argument jest katalogiem a file_exists() sprawdza czy plik istnieje moze ifa popraw na to:
Lub nawet is_file() mozesz nawet wyrzucic P.S tutaj masz blad LFI i nawet poinson null byte ale zapewne nie zadziala bo sa slashe na sevie daj dozwolone pliki do array() i sprawdzaj czy podany argument zmiennej $go jest dozwolonym plikiem jak nie to error i wtedy zadne is_file()/file_exists() nie sa ci potrzbne Ten post edytował marcio 11.05.2008, 21:19:51 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 18:29 |