![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 732 Pomógł: 80 Dołączył: 25.05.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Raczej bez farejwerków, chyba możemy oceniać tylko grafikę, bo rozumiem tylko to sam robiłeś.. Jak na tyle treści dość wąska ta strona, no i te prawie 150 błędów
Wracając do grafiki, też jej nie wiele. Góra i dół praktycznie, ale jakoś się prezentuje i jest przejrzysta, 5/10 bym dał.. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 0 Dołączył: 13.08.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 732 Pomógł: 80 Dołączył: 25.05.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
a ile ma byc? jak dla mnie grafiki jest wystarczajaco, strona ma byc przejrzysta Nie krytykuje ilości, ilość jak na tą stronę jest okej, sam napisałem że jest przejrzysta.. ale w moim osobistym odczuciu grafika mnie nie porywa, skoro jest jej tak mało, to musi być naprawdę dobra, żebym mógł spokojnie dać więcej niż 5/10, do tego dużo zaniżyłem za masę błędów z w3, dlaczego do tego się nie odniesiesz ? No i ten kod na tabelkach, era tworzenia lay'u stron na tabelkach się już skończyła, polecam div'y. |
|
|
![]()
|
|
Nie krytykuje ilości, ilość jak na tą stronę jest okej, sam napisałem że jest przejrzysta.. ale w moim osobistym odczuciu grafika mnie nie porywa, skoro jest jej tak mało, to musi być naprawdę dobra, żebym mógł spokojnie dać więcej niż 5/10, do tego dużo zaniżyłem za masę błędów z w3, dlaczego do tego się nie odniesiesz ? No i ten kod na tabelkach, era tworzenia lay'u stron na tabelkach się już skończyła, polecam div'y. ale powiedz mi czy jest jakas roznica w wsywietlaniu storny miedzy tabelka a divami - storna wyglada tak samo i czy wiedzac ze lepsza storna jest na tabelce a gorsza na divach, korzystalbys z tej na divach bo ma "poprawne kodowanie"? |
|
|
![]()
|
|
ale powiedz mi czy jest jakas roznica w wsywietlaniu storny miedzy tabelka a divami - storna wyglada tak samo i czy wiedzac ze lepsza storna jest na tabelce a gorsza na divach, korzystalbys z tej na divach bo ma "poprawne kodowanie"? słuchaj, dajesz stronę do oceny, powiedziałem co sądzę, a Ty odebrałeś to jako zarzuty, to nie są zarzuty tylko rada. Różnica jest, powie to Tobie każdy dobry developer - divy są bardziej elastyczne i nie ma co dyskutować na ten temat. A czemu ma być gorsza na divach? Jeśli ktoś jest dobry developerem, to stronka będzie wyglądała dobrze i tu chodzi o wykorzystywanie najlepszych technik do tworzenia stron i podążanie za standardami a co za tym idzie profesjonalizm. Wybacz, ale moim zdaniem ktoś konstruujący lat na tabelkach nie jest profesjonalistą (+ do tego 148 błędów wg. w3 - organizacji, która od kilku ładnych lat wyznacza standardy, jeśli chodzi o projektowanie stron i dostarcza informacji wszelkim twórcą przeglądarek) - jest to moje własne odczucie, na które ma pewnie wpływ to, że jestem zagorzałym zwolennikiem tworzenia stron tableless. Ten post edytował sniezny_wilk 6.05.2008, 12:43:03 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 04:11 |