![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Mam pewien problem, a mianowicie mam wyszukiwarkę, która jest połączona ze skryptem, który ma wyszukiwane hasło wybierać z bazy danych. Problem w tym, że ta wyszukiwarka zamiast otwierać ten plik php ze skryptem chce go pobrać na dysk. Proszę o pomoc.
P.S. jeżeli takowy temat pojawił się już na forum, a na pewno takowy już był, to poproszę link do tego postu, bo nie mogę nigdzie znaleźć na forum rozwiązania tego problemu. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 116 Pomógł: 119 Dołączył: 10.05.2005 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko pamiętaj Szawel, że samo odpalenie przez localhost nic mi nie daje...skrypt podaje błąd, że nie ma wpisanego wyrażenie do wyszukiwania. Chodzi o to że ja mam coś wpisać w wyszukiwarce kliknąc Szukaj i mają mi się wyniki pojawić. A tu zamiast pojawiać się wyniki plik z php jest ściągany. Chyba, że się mylę... kolego jin12 szczerze mówiąc nie wiem jak odpalasz te swoje pliki. Z jakiegoś powodu nie są parsowane, co wskazuje że nie są przepuszczane przez żaden interpretator PHP (na przykład serwer WWW). Teoretycznie jest możliwość, że na Twoim serwerze WWW nie są parsowane pliki z rozszerzeniem *.php, ale to jest baaardzo rzadka sytuacja (i szczerze mówiąc jeśli sam - dla testu - nie wyłączałem to nie spotkałem się z takową). Proponuję abyś napisał dokładnie jaki adres wpisujesz do przeglądarki.... http://localhost/strona.php czy raczej c:\www\strona.php Pozdrawiam Cezar708 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 06:18 |