![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 31 Dołączył: 13.11.2006 Skąd: się znamy? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapraszam do oceny: http://rodziewicz.com.pl/
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 147 Pomógł: 3 Dołączył: 28.12.2007 Skąd: toronto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No nie wiem.
1. stronka jest zwyczajna - bardzo zwyczajna 2. Niektórzy używają adblocka do flasha - ja używam Noscript do JS. Stronka mimo swojej prostoty wysypuje się (czyt. wygląda inaczej) bo używasz skryptów typu "jquery.pngFix.js" why? 3. Cytat <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/default.css" /> <!--[if lte IE 6]> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/ie6.css" /> <![endif]--> <!--[if IE 7]> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/ie7.css" /> <![endif]--> Gdybym miał do tak prostej stronki stosować 3 różne style to bym się chyba załamał. 4. Cytat <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?> o ile pamiętam kaleka IE tego nie rozumie tego kodu i przełącza się w QM Generalnie nic na tej stronie nie przykuło mojej uwagi i to nie jest moja złośliwość. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 23:14 |