![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chciałbym pokazać co umie i jeżeli ocenicie ten design chociaż na 5/10 to będę wiedział, że moja praca przy designach nie idzie na marne. Do stworzenia tego designu zmotywowali mnie użytkownicy @devnul i @sniezny_wilk, którzy twierdzą, że nie nadaję się do tej roboty. Chciałbym sprawdzić się i dać design, który sam mi się podoba. Stworzyłem go w jakieś 3 godz. Oto link: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...d91acaa6aa.html. Nie znam się za bardzo na piłce nożnej, więc za ewentualne błędy w zawartości przepraszam. Pozdrawiam! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
samo to że robisz design w 3 godziny nie jest powodem do dumy bo w tak krótkim czasie z reguły (są wyjątki) nie powstają dobre prace.
Co do tego "layoutu": strasznie niespójny: raz używasz kolorów wyrazistych innym razem mdłych, wali to po gałach strasznie wszędzie pełno zaokrągleń, a stopka prosta - nie pasuje to do siebie piłka w logo nie mogła być większa? funkcjonalność tego - zerowa strona mieści się na jednym ekranie i tak naprawdę nic na niej nie ma. to ma być strona wortalu o tematyce piłkarskiej? kto dziś używa nawiasów kwadratowych jako separatorów do linków? top zajmuje pół strony a jest tam kompletnie pusto niebieska strzałka u góry po lewej do niczego nie pasuje Podsumowując: fajnie że wspólnie ze sniezym_wilkiem zmotywowaliśmy Cię do pracy (choć nie taki był mój cel) to jednak podtrzymuje moje stanowisko. Poświęć czas i energię na co innego. Nie każdy może być grafikiem. A szczególnie nie każdy może być tworzyć layouty stron internetowych/interfejsy użytkownika. To jest grafika użytkowa i nie da się napaćkać na płótnie i powiedzieć: abstrakcja. To ma być używalne. Do tego trzeba mieć kilka rzeczy. Umiejętności, wiedzę i przede wszystkim TALENT. O ile dwa pierwsze elementy można z czasem pozyskać o tyle ten ostatni jest niewyuczalny. Zwyczajnie Ci go brak. Jeszcze raz apeluję: Zajmij się czymś innym, dla dobra nas wszystkich. Dla lepszej sieci. Projekt słaby. Bardzo słaby. 0/10 - bo nie widzę ani jednej rzeczy którą można wymienić za plus. Ten post edytował devnul 3.05.2008, 01:56:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 12:06 |