![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Postanowiłem się w końcu zacząć uczyć programowania obiektowego.
![]()
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Obiektowo chcecie? Proszę: http://www.plentyofcode.com/2008/04/7-days...symfony-11.html Na pewno przeczytam, ale nie teraz... @Sedziwoj masz rację ale: - kolega zaczyna zgłębiać OOP, Powiedz szczerze, czy brałeś to w ogóle pod uwagę, bo mi się wydaje że nie, więc nie pisz o tym innym, do tego to nie jest meritum sprawy. Do tego piszesz o OOP, a nie o klasach, więc OOP to nie jedna klasa, ale to chyba wiesz. Cytat - średnio wyobrażam sobie wydzielenie warstwy widoku dla jednego inpucika ![]() Ech, no i właśnie tak powstaje syf w aplikacjach, "po co widok, przecież to tylko jedno echo". Nie chce mi się tłumaczyć dlaczego to jest dobre rozwiązanie, bo to jakby tłumaczyć dlaczego używać wzorca MVC (tudzież MVP). -------------------- Algorytmy w PHP, czy ktoś o tym słyszał?
Dlaczego tak mało kobiet programuje? ponieważ nie zajmują się głupotami. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 14:41 |