![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 236 Pomógł: 4 Dołączył: 1.05.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich.
Korzystając z dobrodziejstw web 2.0 jako dobry programista, chciałem rozpocząć pracę nad portalem web 2.0. Jako że posiadam domenę MyEuro.pl postanowiłem zainwestować swój czas w tworzenie portalu o Euro 2008. Pewnie zastanawiacie się dlaczego zamieszczam ten temat. Śpieszę z wyjaśnieniami. Założenie było takie. Portal z aktualnościami, informacjami, szczegółami na temat Euro 2008 itd. Wszystko ok... tylko potrzebuję badania rynku, a nie posiadam funduszy na takowe. Postanowiłem zapytać Was. Spędzacie godziny na przeglądaniu stron, używacie portali (wp, onet, nasza-klasa, generacja, gram), już wiecie co was denerwuje, zniechęca i przeszkadza przeglądając wspomniane strony. Nadal nie wiecie czego oczekuję od Was. Co według Twojego uznania powinien zawierać portal o Euro 2008, a czego nie? Co zachęci Ciebie do odwiedzin i polecania go znajomym? Jak wyobrażasz sobie działanie portalu lub elementów strony? Czy chciałbyś ingerować w jego treść artykułów, komentować, oceniać? Chciałbyś tworzyć społeczności tj. "klub kibiców Wisły, Polski, Niemiec"? Chodzi mi tu np.: "Wg mnie portal powinien oferować konkursy z nagrodami, forum (...), a zniechęcają mnie płatności SMS, reklamy, limity..." (proszę jak najmniej kierować się przykładową wypowiedzią) W ramach "wynagrodzenia" mogę zaoferować dla wszystkich wypowiadających się specjalną rangę w portalu MyEuro.pl, dzięki której zdobędziecie dodatkowe możliwości na mojej stronie (z tymi osobami skontaktuje się przez PW). Z góry dziękuje za wszystkie wypowiedzi. (do adminów, moderatorów: Nie jest to temat promujący serwis (nie zamieszczam linków w poście) jedynie ma on za zadanie zebrać ważne dla mnie informacje.) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat 95' Wojtek w pięknym stylu wyjebał sędziemu kose w jaja! Coś lekko ubarwiacie te relacje z meczów. Bynajmniej nie pamiętam takiego incydentu. Co do strony, tak szybko jak wszedłem, tak szybko wyszedłem. Nie ma tam kompetnie. Szkoda twojej pracy, bo mogłeś to postawić na blogu, tylko templata własnego stworzyć. Ten post edytował Kreton 23.04.2008, 14:44:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 22:57 |