![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 1 Dołączył: 21.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem i nie wiem gdzie szukać rozwiązania, otóż nie działa mi podpowiadanie kodu PHP w eclipse, dokładniej nie działa przy utworzonym projekcie. Jeżeli otworze plik poza projektem to wszystko jest w porządku. Nie wiem gdzie znaleźć rozwiązanie tego rozwiązanie. Dodam, że podpowiadanie kodu w ustawieniach jest domyślnie włączone.
Ps. Eclipse był instalowany od nowa nawet skasowałem katalog ustawień dla workspace jak i dla projektu ... nic nie pomogło. Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 72 Pomógł: 1 Dołączył: 21.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kicaj naprawdę przydatne i dziękuje za podpowiedź, może jeszcze wiesz jak uruchomić zawijanie wierszy (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/snitch.gif) .
Niestety podpowiadanie W-projekcie nie działa. Skopiowałem nawet plik ustawień od znajomego i to samo. Nie wiem co robić może ktoś z forumowiczów wie co z tym fantem zrobić. Dzięki za pomoc i czekam dalej. :/. Pozdrawiam. Niestety nadal nic nie działa. Zrobiłem format windowsa, zainstalowałem najnowsze PDT, partycja na której jest PDT przy okazji sformatowałem. Jak podpowiadanie nie działa tak nie działa przy okazji nie działa też komentarze dla php itd ogólnie wszelkie interaktywne dodatki. Zastanawiam się czy czegoś nie mam w systemie. Ma ktoś jakieś pomysły ?. Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 21:14 |