![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chce zrobic prosta wyszukiwarke ktora by wyszukiwala z 2 pol
ale chodzi o to zeby uporzadkowal wyniki tak aby te rekordy ktore w tytule maja lowo kluczowe byly 2 razy bardziej brane pod uwage Ewentualnie jesli to mozliwe braly pod uwage ilosc wystapien slowa kluczowego Jak by ktos rzucil przykladem bylbym wdzieczny i jak by ktos podal godnego polecenia linka do kursu opisujacego to zagadnienie to byloby super tak przy okazji pytanie czy zwroci mi cokolwiek zapytanie z warunkiem
jesli ktoras ze zmiennych $costam bedzie pusta? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
słuchaj koleś (tak lepiej ?) - przestań tu sobie nabijać posty. nie wnosisz nic nowego do tematu. uważasz, że zjadłeś wszystkie rozumy - twoja sprawa. ja kiedy przedstawiłem swoją propozycję nie wciskałem kitu, że jest lepsza od twojej. to sobie oceni autor wątku samodzielnie. masz do mnie jakieś osobiste urazy? to pisz na PW - za następny bezsensowny post w tym temacie poleci warn. dobranoc.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 22:57 |