![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 4 Dołączył: 28.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak wiadomo niektóre serwery mają zablokowaną funkcją fsockopen , nie mniej jednak muszę jej użyć na danym serwerze a nie mogę.
Mam kod do sprawdzania poprawności otrzymanych danych z paypala. Aby je sprawdzić trzeba wysałać odpowiednie zapytanie do paypala który nam zwraca stronę. Oto mój obecny kod: CODE $fp = fsockopen($url_parsed['host'],"80",$err_num,$err_str,30); if($fp){ fputs($fp, "POST ".$url_parsed['path']." HTTP/1.1\r\n"); fputs($fp, "Host:".$url_parsed['host']."\r\n"); fputs($fp, "Content-type: application/x-www-form-urlencoded\r\n"); fputs($fp, "Content-length: ".strlen($post_string)."\r\n"); fputs($fp, "Connection: close\r\n\r\n"); fputs($fp, $post_string . "\r\n\r\n"); while(!feof($fp)) { $res .= fgets($fp, 1024); } Niestety to nie działa na serwerze produkcyjny bo jest zablokowana funkcja fsockopen. Wiec pytanie za 100 punktów ja to napsiać inaczej ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 4 Dołączył: 28.12.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 19:28 |