![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 6 Dołączył: 23.03.2008 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
ostatnio w jednym z topików w "Przedszkolu" pewna osoba prosiła o pomoc przy swoim skrypcie. Ode mnie osobiście uzyskała pomoc w postaci gotowego zapytani do Google. W odpowiedzi usłyszałem, że Cytat Jesli nie znasz odpowiedzi to nie musisz odsylac do google Chciałem poznać Wasze zdanie. Co jest lepsze - pomaganie przez podanie gotowego kodu czy przez zasugerowanie rozwiązania? Ten post edytował Trobin 29.03.2008, 21:14:05 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 239 Pomógł: 27 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Jarocin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@nevt ciekawe zdanie. Może i masz rację. Ale forum chyba powinno nauczyć. Według mnie właśnie taka jest główna idea for internetowych oczywiście są wyjątki no ale akurat forum.php.pl na takiej zasadzie zostało stworzone. Może się mylę ale takie jest moje zdanie.
Masz rację pisząc gotowce masz już dla siebie kolejny trening. Ale nie lepiej usłyszeć od użytkownika słowa. Dzięki już wiem o co chodzi. Czy może dzięki wszystko działa ok. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 19:32 |