![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem szmira kompletna. Wynudziałam się na trzeciej części okrutnie. Pół kina spało, druga część ziewała. Film nie trzymał się całości, błędy logiczne makabryczne, akcja beznadziejna...
W momentach tak przesadzony, że aż śmieszny. Odradzam z całego serca. Jakies inne odczucia?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeszcze dodam cos na temat konfliktu Usagi vs. PatS
@patS: w wiekszosci sie z toba zgadzam i wiem co masz na mysli ale to mozna bylo przekazac z mniejsza doza agresji. Jestes takim samym maniakiem Matrixa co i ja pewnie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) @Usagi: co do Twoich wypowiedzi nasuwa mi sie wniosek: nie rozumiesz matrixa i zawartych w nim przeslan i traktujesz go jako plytka produkcje hollywoodzka lub, jak wiekszosc kobiet, oceniasz ten film kategoriami plytkiej milosnej historyjki pomiedzy Neo i Trinity. Uzupelniajac wypowiedz patS'a co do wielkosci projektu poponuje sie zapoznac z recenzjami, artykulami i wywiadami na www.gazeta.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 04:29 |