![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 945 Pomógł: 7 Dołączył: 15.03.2005 Skąd: katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
prosze o wypowiedzi home.pl jest b dobry ale drogie zastanawiam się nad nazwa.pl tylko nie odsyłać mnie do wątku który już kiedyś był
Ten post edytował acztery 2.06.2006, 23:34:53 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja polecam livenet.pl. Mam konto Big i jestem bardzo zadowolony.
Odradzam za to home.pl. Pisałm klika projektów dla ludzi, którzy tam mają hostingi i zawsze coś było nie tak. W kółko trzeba było adminów o coś prosić. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 418 Pomógł: 8 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja polecam livenet.pl. Mam konto Big i jestem bardzo zadowolony. Ciekawa rzecz, trzeba obadać. (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) I tanio... Ja jeszcze polecam hekko.pl - hosting bardzo dobry (choć nie śmiem go nazywać "profesjonalnym"), a cena minimalna. Ja korzystam z uslug cal.pl i tez jestem zadowolony. Ja też mam i jestem bardzo niezadowolony - podczas okresu testowego wszystko było ładnie, a teraz połączenie jak Houdini - raz jest, raz go nie ma. Ten post edytował qqrq 4.04.2008, 08:19:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 09:22 |