![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mój problem wygląda mniej więcej tak jak w temacie. Więc szukam jakiegoś sposobu na zautomatyzowanie pobierania pliku z serwera do którego trzeba się najpierw zalogować? Chodzi mi głównie o to jakich funkcji najlepiej do tego użyć. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie. Pozdrawiam Robert |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 4.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Udało mi się poskładać skrypt z różnych przykładów i wszystko ładnie działa ale na domowym laptopie po umieszczeniu na serwerze "nazwa.pl" po jego odpaleniu nie dzieje się zupełnie nic ;-(. Co zrobić aby przetestować działanie tego skryptu??
Z góry dziękuję za wszelką pomoc Pozdrawiam Robert Witam Problemu dalej nie mogę rozwiązać ;-(. Na localhoscie plik mi się elegancko pobiera, a na "nazwie" milczy Proszę podpowiedzieć mi jak sprawdzić wykonywanie sie tego skryptu na "nazwa.pl"? Z góry dziekuję Ten post edytował robert_son 6.04.2008, 07:45:19 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 06:28 |