![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2003 Skąd: Babimost City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czas zakupic jakiegos nootbooka ;D No i oczywiscie do wyboru jest duzo.. Moze sprecyzuje mniej wiecej co bym chcial ;P
Cena: ok. 2500zl Procesor: core duo najlepiej Dysk: 120gb Ram: 1gb Grafika: nie mam pojecia o grafice w laptopach, licze na Was. Firma: Toshiba, IBM/Lenovo, HP Oczywiscie to tylko taka moja wizja, co bym sobie chcial tak patrzac na te wszystkie. Najlepiej podawajcie co Wy byscie wzieli majac te kase w reku ;] Linki z allegro lub innych sklepow mile widziane ;] oczywiscie lapki nowki, nie chce uzywanego. Pozdrawiam. Ten post edytował pagolik 13.12.2007, 16:54:53 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 149 Pomógł: 12 Dołączył: 3.03.2008 Skąd: łódzkie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ale ten HP jest już 2 miechy po tym jak kupił lenovo, wiec dupa zbita.
Ale ja odnośnie tego Lenovo. Brat mojej dziewczyny ma takiego i często na nim siedzę jak jest włączony (swojego nie włączam już, ja mam Asusa sprzed 2.5 roku). Mi ten Lenovo kompletnie do gusty nie przypadł, klawiatura niefunkcjonalna. Klawisze Home i End przy użyciu funkcjonalnego klawisza to porażka. 3 wejścia od USB po prawej stronie w miejscu gdzie normalnie operuje się myszką to też nieporozumienie. Generalnie mając odniesienie do Asusa to Lenovo przegrywa. A mój Asus do tej pory hula, bateria po 2.5 roku trzyma 3 godziny. Obudowa się starła tylko w miejscu gdzie spiera się dłonie. Klawiatura idealna, wzór klawiatur bym powiedział jeśli chodzi o rozmieszczenie klawiszy (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) No i gwarancja 24 miechy Door To Door super sprawa (miałem okazje skorzystać, bo CD-ROM źle czytał, ale to wyszła taka partia swego czasu Asusów z wadą CD-ROMów). No ale nic to, już kupiłeś (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Oby Ci służył długo i bezawaryjnie. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi ten Lenovo kompletnie do gusty nie przypadł, klawiatura niefunkcjonalna. Klawisze Home i End przy użyciu funkcjonalnego klawisza to porażka. Ojj tak! Klawiatura Lenovo to kompletna porażka. Jeszcze ctrl z fn zmienione. Szczególnie dla programistów, którzy przyzwyczajeni są do skrótów klawiszowych, jest to kompletna porażka. Natomiast miałem okazję pracować niekoniecznie na tym samym modelu więc nie będę sie wypowiadał na temat reszty.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 18:18 |