![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 6 Dołączył: 23.03.2008 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
ostatnio w jednym z topików w "Przedszkolu" pewna osoba prosiła o pomoc przy swoim skrypcie. Ode mnie osobiście uzyskała pomoc w postaci gotowego zapytani do Google. W odpowiedzi usłyszałem, że Cytat Jesli nie znasz odpowiedzi to nie musisz odsylac do google Chciałem poznać Wasze zdanie. Co jest lepsze - pomaganie przez podanie gotowego kodu czy przez zasugerowanie rozwiązania? Ten post edytował Trobin 29.03.2008, 21:14:05 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 595 Pomógł: 282 Dołączył: 24.09.2007 Skąd: Reda, Pomorskie. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie pamięta wół, jak cielęciem był... odwróćmy problem... zdażyło ci się zadać pytanie na jakimś forum ? dostałeś odpowiedź ? byłeś szczęśliwy, kiedy dostałeś link do google ? czy kiedy dostełeś konkretną i rzeczową odpowiedź (niekoniecznie gotowca...) ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 374 Pomógł: 149 Dołączył: 1.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie pamięta wół, jak cielęciem był... odwróćmy problem... zdażyło ci się zadać pytanie na jakimś forum ? dostałeś odpowiedź ? byłeś szczęśliwy, kiedy dostałeś link do google ? czy kiedy dostełeś konkretną i rzeczową odpowiedź (niekoniecznie gotowca...) ? To zależy ile czasu przed zadaniem pytania spędziłam grzebiąc w sieci i nie znajdując odpowiedzi (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 05:38 |