![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 5 Dołączył: 15.04.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam taki kod:
dostaje blad: Cytat Catchable fatal error: Object of class naglowki could not be converted to string in C:\xampplite\htdocs\gra\index.php on line 33 Probowalem na rozne sposoby, ale nie mam pojecia dlaczego taki blad (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czemu przyjąłeś pozycję obronną, ale jak masz takie zaplecze wiedzowe, to ono Ci nic nie daje w praktyce, skoro produkujesz taki kod. Nie chodzi nawet o próbowanie, masz wiele "błędów" z samym kodem obiektów. Właściwości publiczne, nie używanie get'erów i set'erów, nazewnictwo, metody które tak na prawdę nic nie robią, a jak są inne to bez sensu jest to że ich nie umieszczasz, no i wspomniany brak enkapsulacji dla funkcjonalności.
Więc dlatego mówię abyś poczytał, a jak czytasz, to chyba bez zrozumienia. Do tego powinno raczej się zacząć od samej budowy obiektów, a potem przejść na wyższy poziom, bo jak nie zrozumiesz jak działają, jak nimi możesz się posłużyć. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 01:04 |