![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem szmira kompletna. Wynudziałam się na trzeciej części okrutnie. Pół kina spało, druga część ziewała. Film nie trzymał się całości, błędy logiczne makabryczne, akcja beznadziejna...
W momentach tak przesadzony, że aż śmieszny. Odradzam z całego serca. Jakies inne odczucia?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ha przez prawie godzine chodzę już jak nakręcony do tyłu i się powstrzymuje usagi przed wypowiedzią w twoją strone i chyba się jeszcze powstrzymam albo nie nie powstrzymam się ...
No to odpowiedm Ci... 1. Cytat Mnie Matrix nie zmienił na lepsze.
mowi się trudno :wink: 2. Cytat Jesli chodzi o dzieło i przedsięwzięcie - hmmm, jakie w trzeciej części widziałeś przedsięwzięcie? Mnóstwo maszyn?? Wpuszczasz render, określasz ścieżke i jedziesz. I masz płynne chmary maszyn
tutaj powiem tylko że gów**o się znasz 3. Cytat No i dialogi - no po prostu majstersztyk: Półżywy Neo z tekstem: "To nic, wyjdę z tego" I Trinity przez pół godziny wyznająca miłość. Sailor Moon na zywo
Przypomina mi się taki polski film gdzie główny bohater leżać gdzieś na podwórzu kamienicy, wypowiada się do widza siedzącego przed ekranem... tam był tekst i chętnie bym go tutaj użył ale nie pamiętam przykro mi (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) . 4. Cytat Ale pierwsza częśc była wyjątkowa i należało ją zostawić. A nie zbijać kasę na siłe wymyślając dalszą fabułe. Takie coś zwykle pozostawia niesmak. tutaj też powiem ci że najwyraźniej jesteś jeszcze osobą bardzo młodą i nie mająca (tak podejżewam nie osądzam) bladego pojęcia o życiu bo wiedz że gdy tworzy się dobry projekt (matrix cz1) i sie on dobrze sprzedaje to trzeba być głupcem aby nie wydać chociarzby śmierdzącej i nędznej części drugiej aby zarobić dla swojej rodziny,przyjaciół na wygodne życie a innym dając pracę (wiesz ile osób dzięki matrixowi 2, 3 znalazło pracę?? ja wiem)
Wiesz dodam jeszcze tak na koniec że w kinie był oprócz mnie i mojej kobiety mój znajomy który ścisle nadzoruje m.in projekt "Złote myśli" i trudno było mu coś powiedzieć wogóle z siebie... do dzisiaj biedaczek nie oprzytomniał zbyt dobrze i żałuje że nie miał szansy w tym własnie o to przedsięwzięciu uczestniczyć i to tyle. Dodam że niecierpię takich osób jak ty które obrzucają coś błotem, coś co czyni dobro (chociarzby daje miejsca pracy) coś co wpływa pozytywnie na innych ludzi, nienawidzę osób które nie mają pojęcia o tworzeniu tak olbrzymich projektów (ja bynajmniej również nie mam) a obrzucają błotem takie dzieła, dla mnie jesteś kolejnym niz nie znaczącym krytykiem. Pozdrawiam patS. P.S. Droga Usagi jako że się brzydze twoimi wypowiedziami i nieche aby inni ludzie dowiedzieli się jaki jestem jak jestem wkurzony :wink: (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) nie będe już więcej publicznie kierował swoich wypowiedzi w twoją stronę i ewenetualne obrzucanie błotem proszę przez PW:wink: . UPDATEFilmy takie jak własnie matrix 2,3 tworzone są w programach budowanych na potrzeby twórców ale działają one zazwyczaj na silinikach takich jak MAYA więc USAGI podejżewam że nigdy nie miałaś przyjemności kliknąć coś w mayi a ja miałem i widziałem prace w tym narzędziu, więc chociarz by z tego powodu wiem jakim dziełem jest matrix. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 15:14 |