![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2003 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
Mam wątpliwość Wiem, ponieważ sam się o tym przekonałem, że można napisać dość zaawansowany skrypt bez użycia żadnej funkcji (własnej). Czy używanie funkcji przyśpiesza działanie skryptów ? Pozdr Oldo |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zresztą, co ja bedę kijem Wisłę zawracał. Zobaczysz jak Twoje projekty będą się rozrastały. Wtedy wspomnisz swoje słowa i przyznasz, że ludzie, którzy "ulegają trendom" mieli rację.
![]() A tak na marginesie, próbowałeś obiektówki? Kiedyś o tym sposobie programowania myślałem podobnie jak Ty o funkcjach, że można się bez nich (klas) obyć. Teraz nie wyobrażam sobie życia bez nich. A zdanie moje uległo zmianie, jak moje programy (skrypty) zaczęły się rozrastać do takich rozmiarów, że nie panowałem nad tym, szczególnie gdy przyszło mi poprawiać mały błąd po kilku miesiącach od napisania. -------------------- Jak stworzyć szybko działającą aplikację wolną od błędów?
Tego nie wiedzą nawet najstarsi indianie... :D Oprogramowanie jest jak katedra - budujesz, budujesz, budujesz, a potem... modlisz się! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 26.06.2025 - 20:42 |