Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [php] Cannot modify header information, wiem ze było, ale....
marrrecki

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam.
Wiem, że nie raz było pisane o błędzie "Cannot modify header information", ale przeszukałem to forum pod kątem błędu i nie znalazłem nic sensownego.
Dokładny kod błędu:
  1. <?php
  2. Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/(...)/pl.php:1) in /home/(...)/functions.php on line 4
  3. ?>

Błąd ewidentnie wskazuje na pierwszą linię pliku pl.php, przy czym w pierwszej linii tego pliku jest znak "<?php". Nidzie przed wywołaniem funkcji header() nie mam ani echo ani print ani niczego co mogłoby wysyłać jakiekolwiek informacje do przeglądarki.

Ten post edytował marrrecki 30.03.2008, 23:23:34
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
qrees

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cytat(marrrecki @ 30.03.2008, 20:20:08 ) *
Witam.
Wiem, że nie raz było pisane o błędzie "Cannot modify header information", ale przeszukałem to forum pod kątem błędu i nie znalazłem nic sensownego.
Dokładny kod błędu:
  1. <?php
  2. Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/(...)/pl.php:1) in /home/(...)/functions.php on line 4
  3. ?>

Błąd ewidentnie wskazuje na pierwszą linię pliku pl.php, przy czym w pierwszej linii tego pliku jest znak "<?php". Nidzie przed wywołaniem funkcji header() nie mam ani echo ani print ani niczego co mogłoby wysyłać jakiekolwiek informacje do przeglądarki.

Skoro nie masz ani echo, ani print, ani header ani nic podobnego, to co ten skrypt właściwie robi??
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 26.12.2025 - 10:24