![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 6 Dołączył: 23.03.2008 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
ostatnio w jednym z topików w "Przedszkolu" pewna osoba prosiła o pomoc przy swoim skrypcie. Ode mnie osobiście uzyskała pomoc w postaci gotowego zapytani do Google. W odpowiedzi usłyszałem, że Cytat Jesli nie znasz odpowiedzi to nie musisz odsylac do google Chciałem poznać Wasze zdanie. Co jest lepsze - pomaganie przez podanie gotowego kodu czy przez zasugerowanie rozwiązania? Ten post edytował Trobin 29.03.2008, 21:14:05 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 3 Dołączył: 4.07.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli nikt nigdy nie podał by gotowego rozwiązania to przeszukiwanie forum czy poszukiwanie rozwiązania w google mijało by się z celem. Jedynym źródłem wiedzy byłby manual, a idąc dalej po co dawać przykłady w manualu i tym samym jak to napisał mike "hodować stado debili".
Po to jest to forum aby pomagać. Masz ochotę to dasz gotowe rozwiązanie, nie masz ochoty to dasz link do google. Nie widzę sensu dorabiać do tego większej filozofii. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 14:54 |