Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [www] www.nowy-staw.cba.pl, strona do oceny
010684

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam. Chciałabym, abyście ocenili stronę mojego miasta. Jest moja pierwsza strona PHP dlatego jestem ciekawa jak ta cała robótka wyszła.

www.nowy-staw.cba.pl
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
010684

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Dlaczego nie brać do serca? Jak najbardziej biorę. Uczę się małymi krokami i zupełnie sama. Wiem, że w kodzie strony może być jeszcze chaos, ale na wiele rzeczy natykałam się w trakcie tworzenia strony. I to było takie dokładanie. Zabrakło czasu żeby to ujednolicić. Dzięki za link do strony gdzie piszą o tabelach. Przyda się na pewno. Wiem, że dużo osób tabel nie lubi. Ja skorzystałam, bo kiedyś tak ktoś pokazał. Ale poczytam i z czasem zmienię. Czasem korzystam z gotowców (np. księga gości, forum itp.), bo nie jestem jeszcze na etapie pisania takich rzeczy samodzielnie. Czasem trzeba wziąć skadś pomysł. Do tego dochodzi fakt, że z PHP nie miałam wiele wspólnego i uczę się tego języka. No i po trzecie to brak czasu. Ale z czasem mam nadzieję, że z gotowych skryptów zrezygnuję i stworzę własne. Dzięki za uwagi. Czekam na następne (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 4.10.2025 - 18:55