![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem szmira kompletna. Wynudziałam się na trzeciej części okrutnie. Pół kina spało, druga część ziewała. Film nie trzymał się całości, błędy logiczne makabryczne, akcja beznadziejna...
W momentach tak przesadzony, że aż śmieszny. Odradzam z całego serca. Jakies inne odczucia?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dopowiem jeszcze że filmem który przebija matriks i jakiekolwiek inne dzieło kina "kasowego" dla kogoś może być seria "Sami Swoi" (którą tak na marginesie uwielbiam), i nie liczy się tutaj budżet, efekty specjalne czy też fabuła po zapoznaniu sie z która nie można spać i jeść normalnie (miałem takie schizy po pewnym filmie że przez pare dni dziwnie się czułem) wiecie co tak naprawde się liczy?
liczy się to co w nas obejrzany obraz (film, często muzyka itp) zmienia, co zmienia w naszym wnętrzu i w naszym podejściu do świata nas otaczającego, jeżeli matriks zmienił cie na lepsze to dobrze to znaczy że niezależnie jak go ty oceniasz czy też inni, reakcja wywołana objerzeniem tego filmu była dobra, bo jeżeli po obejrzeniu jakiegoś dzieła niezależnie od naszego pogladu na niego pozostajemy obojętni wobec świata nas otaczającego to jest źle, to własnie wtedy nasze reakcje są nie prawidłowe. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 03:07 |