![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Moim zdaniem szmira kompletna. Wynudziałam się na trzeciej części okrutnie. Pół kina spało, druga część ziewała. Film nie trzymał się całości, błędy logiczne makabryczne, akcja beznadziejna...
W momentach tak przesadzony, że aż śmieszny. Odradzam z całego serca. Jakies inne odczucia?? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmmm... ja też to oglądałam jako oddzielne części, ale nawet jeśli traktować to jako osobny film - to jest to potwornie nudny i nieudany film.
Co do Władcy - druga część nie bardzo mi się podobała. Owszem - znów piękne wiodki, wielka bitwa, ale... ja lubię Tolkiena za tolkienizm. Bo on ma niepowtarzalny sposób pisania, taki baśniowy i gawędziarski. I o ile jeszcze pierwsza część trzymała ten styl, o tyle druga zawierała już jakieś własne modyfikacje twórców, kilka zmyśleń, kilka usilnych wybieleń charakteru. Trochę mnie to raziło, zwłaszcza po powtórnej lekturze. Więc czekam na trzecią część z nadzieją, że nie dadzą plamy. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 04:32 |