![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 236 Pomógł: 4 Dołączył: 1.05.2006 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, ostatnio zakupiłem Dreamweaver cs3, kożystałem z wersji demonstracyjnych poprzednich wersji programu i uznałem za słuszne zakup najnowszej wersji CS3, jednak mam problem i to straszny...
Tworzę stronę (w ustawieniach UTF-8) rozszerzenie .php:
i wyskakują mi krzaczki, czy to na serwerze localhost, nazwa.pl, boo.pl, i jak ustawie ISO2 też:
zmieniałem spacje, używałem skryptu bez Entera ale nic to nie dało... Napisałem również do Supportu Dreamweavera ale nie odpisują długo - więc piszę tutaj. Może ktoś miał taki sam problem? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukanie u źródła może dać zaskakująco dobre efekty. Podobnie zresztą jak korzystanie z google.
http://www.adobe.com/support/documentation...ng_errata2.html Cytat Because UTF-8 has no byte order, adding a UTF-8 BOM is optional; i dalej: Cytat To include the Byte Mark Order in the document, select the Include Unicode Signature (BOM) checkbox. Przez analogie, żeby nie dołączać "the Byte Mark Order in the document" wystarczy chyba odznaczyć odpowiedni checkbox?P.S. Przenoszę na Komputery i oprogramowanie. pozdr. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 06:29 |